Savisiurbiai Vandens Siurbliai MQ3-35

Savisiurbiai vandens siurbliai Grundfos MQ3-35
Grundfos vandens siurbliai MQ – tai išmanus įrenginys, kurį sudaro vandens siurblys, variklis, nedidelis vandens bakas, slėgio bei debito jutiklis, valdiklis ir atbulinis vožtuvas. 
Valdiklis paleidžia ir išjungia vandens siurblį.
MQ tipo vandens siurbliai yra savisiurbiai. Jei siurblys yra užpildytas vandeniu, jis per 5 min. pakelia vandenį iš 8 m gylio. 
Integruota apsaugos funkcija nuo sausos eigos. Jei vandens siurblys pradeda dirbti sausa eiga ar užkaista dėl didelių perkrovų jis išsijungia automatiškai, kad nesudeginti variklio.

Yra automatinio įsijungimo funkciją.

Jei sausosios eigos ar dėl kitų priežasčių vandens siurblys išsijungia. Siurblys pats kas 30 minučių bando įsijungti 24 valandas. Jei vartotojas mano, kad ši funkcija yra nereikalinga ji gali būti atjungta.
Šio tipo vandens siurbliai dirba labai tyliai. Tad jį galima įrengti ir virtuvėje ar kitoje namo patalpoje. Šiam vandens siurbliui įsijungus triukšmo lygis yra labai žemas. Norint įsirengti Grundfos MQ siurblį santechnika turi būti tvarkingi, nes siurblyje įmontuotas tik 200 ml. talpos vandens bakelis. Jei bus nutekėjimas vandens siurblys tankiai junginėsis, o tai siurbliui bus ne į naudą.
Šie vandens siurbliai yra trijų tipų. MQ3-25 MQ3-35 MQ3-45

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą