Vandens Valymo Sistema

Vandens valymo sistema
Ši vandens valymo sistemas sumažina daugiau nei 160 teršalų rūšių, įskaitant daugiau kaip 145 teršalų, turinčių potencialią grėsmę sveikatai: šviną ar gyvsidabrį, daleles tokio dydžio kaip 0,2 mikronos, įskaitant asbestą, nuosėdas, purvą ir odos daleles, 33 rūšis pesticidų ir pesticidų, esančių produktuose, radono ir radono skilimo produktus geriamajame vandenyje, 9 farmacijos teršalus, 42 žinomas ir / arba įtariamas endokrininę sistemą ardančias
medžiagas, galimai vėžį sukeliančių medžiagų (kancerogenų) pašalinimas, galinčių egzistuoti vandenyje
Taip pat naikina nuo 99,99% bakterijų ir virusų, atsirandačių geriamajame vandenyje, ir sukeliančių ligas (įskaitant koliformines bakterijas, patogenines bakterijas, HPCs, poliomielito virusą, rotavirusą ir hepatitą A). Pagerina vandens skonį, kvapą ir skaidrumą. Filtro vanduo pagerina gėrimų skonį. Nepašalina naudingų mineralinių medžiagų, tokių kaip kalcis, magnis ar fluoridas.

Vandens valymo sistema gerina vandens kokybę

Gerina vandens kokybę maisto ruošimui ir tiesioginiam šešių asmenų šeimos vartojimui iki 1 metų arba 5000 litrų (1320 galonų) priklausomai nuo to, kuris bus priimtinesnis (filtro galiojimo terminas priklauso nuo filtro naudojimo dažnumo)
Nepriekaištingas vardinio srauto tiekimas, užtikrinantis išvalyto vandens tiekimą 3,4 litrų per minutę greičiu
Patogiai ir lengvai keičiama anglies / UV kasetė
Kur kas patogiau ir pigiau nei vanduo buteliuose.
Žymi laiką ir sunaudotų litrų kiekį ir taip suteikia vartotojui tikslią informacija apie filtro galiojimo laiką ir nebereikia dėl nieko rūpintis; po filtro pakeitimo sistema automatiškai atsinaujina
Lengvai suprantamos piktogramos / grafika, apibūdinantys likusį filtro galiojimo laiką ir sistemos būseną
Įrengimo lankstumas leidžia prietaisą įtaisyti Jums patogiausioje vietoje.
Patentuotas* anglies bloko filtras surenka 300-500 kartų mažesnes kietąsias daleles nei žmogaus plaukas (*patentuotas Italijoje; pastaba: vidutinis žmogaus plauko storis yra nuo 60 iki 100 mikronų).
Vandens valymo sistema montuojama ant spintelių stalviršio. Prijungiama prie esamo čiaupo snapelio. Matmenys: 32,7 cm x 17,8 cm. Teka 3,4 litrų vandens per minutę, nereikia jokių specialių įrankių.
Įsigyti galima amway-lithuania.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą