Cirkuliaciniai Siurbliai Grundfos ALPHA 2 25-60

Cirkuliaciniai Siurbliai Grundfos ALPHA 2 25-60
Cirkuliaciniai vandens siurbliai Grundfos ALPHA 2 25-60 yra naudojami buitinio ir ne pramoninio karšto vandens cirkuliacijai, įvairiose šildymo sistemoms, aušinimo ar oro kondicionavimo sistemose. Montuojami pastatų šildymo sistemose, kurių bendras šildymo plotas yra nuo 200 m2 iki 280 m2.
ALPHA2 cirkuliaciniai siurbliai leidžia pamiršti apie siurblių nustatymus. Cirkuliacinį siurblį
tereikia sumontuoti pagal instrukciją ir palikti standartinį gamyklinį režimą – AUTOADAPT. ALPHA2 automatiškai išanalizuos jūsų šildymo sistemą, suras geriausią darbo režimą ir, keičiantis sąlygoms, nuolat koreguos savo darbo parametrus. Tokiu būdu bus užtikrinamas optimalus komfortas ir minimalios energijos sąnaudos.
Dėl šiose siurbliuose įdiegto unikalaus dažnio keitiklio, nuolatinio magneto variklio ir kompaktiško statoriaus, cirkuliaciniai siurbliai ALPHA2 užima aukščiausią poziciją siurblių ekonomiškumo skalėje t.y A klasę. ALPHA2 suvartoja iki 80 % mažiau elektros energijos nei D klasės Grundfos ar kitos firmos cirkuliaciniai siurbliai.
LCD displėjus yra pakankamo dydžio, kad kiekvienas vartotojas galėtų matyti kiek siurblys sunaudoja elektros energijos.
Automatinis naktinis režimas leidžia iki minimumo sumažinti energijos sąnaudas naudojant siurblį su tam pritaikytais katilais.

Techniniai parametrai

Maks. kėlimo aukštis 6 m.
Maks. našumas 50 l/min.
Naudojama galia P1: 5 -45 W
Elektros tinklo dažnis: 50 Hz
Nominali įtampa: 1 x 230 V
Nominali srovė: 0.05 A
Skysčio temperatūros diapazonas: 2 .. 110 °C
Maksimalus darbinis slėgis: 10 bar
Vamzdžio jungtis: G 1 1/2
Slėgio pakopa: PN 10
Montažinis ilgis: 180 mm


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą