Vibraciniai Vandens Siurbliai ir Jų Pritaikymas

Vibraciniai vandens siurbliai vibracinio siurblo pritaikymas
Vibraciniai vandens siurbliai yra skirti daržų laistymui, vandens išpumpavimui iš įvairių atvirų telkinių ir t.t. Tačiau yra ir galimybė nebrangiai, atokioje sodyboje ar pirtyje, įsirengti ir mini (hidroforą) automatinę vandens tiekimo sistemą. Jums tereikia vibracinio vandens siurblio, slėgio bako, automatikos (relės manometro, penkiašakio) kuri jungiama prie bako ir gofrotos žarnos arba standaus
plasmasinio vamzdžio. Tokios sistemos pagalba pirtyje galite įsirengti dušą jei vado tiekiamas iš tvenkinio arba nedidelį vandentiekį jei vanduo tiekiamas iš šulinio, o išvykus iš sodybos siurblį įnešti į užrakinamą patalpą. Taip apsisaugosit nuo ilgapirščių. Tokia sistema tinkama šiltuoju metu, nes vamzdis yra paviršiuje, o neužkastas po žeme.

Vibracinių vandens siurblio charakteristikos

Vibraciniai vandens siurbliai
Vibracinių vandens siurblio charakteristikos yra daug maž panašios. Šių siurblių kėlimo aukštis dažniausiai būna apie 60 m, o tai reiškia, kad su šiuo tipo siurbliu, į tolį galima nustumti gan didelį atstumą, bet našumas yra ganėtinai menkas 10 l/min arba 0,6 kūbo per valandą. Vibracinį siurblį po vandeniu galima panardinti iki 7 m., o nuo dugno atstumas turi būti bent 50 cm. Be vandens šie siurbliai gali dirbti ne ilgiau. kaip 30 s. Jei dirba ilgiau perkaista ir sugenda. Tad darbo metu vibracinis siurblys turi būti visada panardintas, kad galėtų aušintis. Dažniausiai vibracinių siurblių korpusas būna pagamintas iš aliuminio, o varžtai iš plieno. Laikui bėgant varžtai surūdyje ir nukrenta, kad taip neįvyktų patartina plieninius varžtus pakeisti į varžtus iš spalvoto metalo (varinius).

2 komentarai:

  1. Anonimiškas15:58

    Iš tiesų gera sistema vandeniui paduoti į pirtį. Su šeimyna įsirengėme, dabar jokių problemų su vandeniu pirtyje neturime ir kas svarbiausia daug nekainavo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaista bega siltas vanduo ispradziu saltas paskui siltas neaisku kodel .

    AtsakytiPanaikinti