Dekoratyvinis Fontanas

Dekoratyvinis fontanas su saulės baterija
Dekoratyviniai fontanai tinkamas naudoti sodo dekoratyviniuose tvenkiniuose, dekoratyviniam upeliui ar kriokliui įrengti.

Fontaną sudaro trys pagrindiniai konstrukciniai elementai – vandens rezervuaras, fontano purkštukai ir fontano siurblys. Likusieji konstrukciniai elementai yra tik papildomi. Tai įvairūs fontano puošybos bei aptarnavimą užtikrinantys elementai, kurių pasirinkimas
priklauso nuo užsakovo norų, finansinių galimybių ir vietos, kurioje bus įrengtas fontanas, aplinkos ypatumų.


Dekoratyvinis lauko fontanas

Šiuolaikinis fontanų įrangos lygis leidžia sumontuoti įvairių dydžių ir formų fontanų kompozicijas, kurias, priklausomai nuo atskiro sumanymo, gali sudaryti viena ar kita purkštukų, siurblių, vandens tiekimo ir vandens lygio kontrolės sistema. Kiekviena fontanų kompozicija gali turėti net kelias, susijusias su purkštukų tipu bei sumontavimo aukščiu, variacijas. Klientams siūlome visą eilę geros kokybės purkštukų tipų, formuojančių įvairaus intensyvumo ir formos vandens sroves.
dekoratyviniai vandens fontanai su saulės baterija

1 komentaras:

  1. Anonimiškas12:11

    Čia tokiam fontanėliui reikalingas kažkoks ypatingas įrenginys, ar tinka ir paprastas vandens siurbliukas Lygiai tokį pirkau, ir atliko senas, tai gal tiktų panaudoti, kaip dekoratyviniam tvenkinio fontanui?

    AtsakytiPanaikinti