Sukelti Slėgį Vandens Tiekimo Sistemoje

Vandens slegio sukelejas, vandens spaudimo sukelimas
Norint pakelti slėgį (padidinti vandens spaudimą), vandens tiekimo sistemoje, dažniausiai naudojami išcentriniai sausai pastatomi vandens siurbliai arba liaudyje vadinami hidroforai. Šių vandens siurblių pagalba galima pakelti slėgį vandens tiekimo sistemoje, kai jo trūksta nuosavuose namuose, daugiaaukštyje, gamybinėse patalpose. Vandens siurbliai yra įmontuojami į vandens tiekimo sistemą ir prieš siurblį yra įrengiamas atbulinis vožtuvas. Nukritus vandens slėgiui siurblys automatiškai įsijungia ir sukelia užduotą slėgį.

Kaip sukelti slėgį vandens tiekimo sistemoje?

Automatinis slėgio kėlimo siurblys, vandens slegio sukelejas
Kaip padidinti vandens spaudimą? Automatinis slėgio kėlimo siurblys (vandens slėgio sukėlėjas) yra skirtas sukelti vandens slėgį vandens tiekimo sistemoje jei vanduo imamas iš virš čiaupų įrengtų savitakių talpų (beslėgių saulės kolektorių). Tokias sistemas galima įsirengti mobiliuose maitinimo patalpose, ar kitose patalpose kur nėra atvestas vandentiekis. Jų našumas būna panašiai apie 20 l/min. Atsukus čiaupą siurblys įsijungia automatiškai ir padidina slėgį iki 1,4 Baro.

4 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Anonimiškas12:21

      Vandens siurblių slėgiui sukelti kaina rinkoje prasideda apytiksliai nuo 80€. Bet koks vandens su hidroforu gali būti panaudotas, kai slėgio sukėlėjas vandens tiekimo sistemoje.

      Panaikinti
  2. Labas ar turite slegiui sukelti siurbli , ir kakokia kaina ir kaip su Jumis susisiekti ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vandens tiekimas11:53

      Labas. Čia tinklaraštis apie vandens siurblius ir jų priedus, bei galimybes juos panaudoti buityje ar pramonėje. O vandens siurblių, kurie sukeliančių slėgį, reiktų ieškoti pas oficialius atsovus. Ten taip pat gausite ir platesnę informaciją.

      Panaikinti