Kokiame aukštyje montuojamas vonios maišytuvas?

Vonios maisytuvo aukstis nuo grindu, mixer height from floor
Vonios maišytuvo įrengimo aukštis gali skirtis priklausomai nuo tokių veiksnių kaip asmeniniai pageidavimai ir konkretus vonios kambario dizainas.

Vonios maišytuvo aukštis nuo grindų?


Svarbu, kad vonios maišytuvo aukštis virš vonios būtų optimalus, kad būtų patogu apsiprausti visiems šeimos nariams, o dizainas atrodytų estetiškai ir praktiškas. Taigi, vonios maišytuvas paprastai montuojamas 110 cm aukštyje virš grindų. Tačiau taip pat lemia vonios aukšti. Tokiu atveju vonios maišytuvo aukštis gali skirtis, tačiau įprastas montavimo aukštis yra maždaug 20 - 40 centimetrų virš vonios krašto.

Praustuvo aukštis nuo grindų


Vonios kriaukles aukštis. Jei šalia vonios yra įrengiama kriauklė, tai skirtumas tarp kriauklės viršus iki vonios viršaus dažniausiai bus apie 15 - 20 cm. Ši informacija pravers tiems, kurie planuoja sukinėti vandens maišytuvą iš kriauklės į vonią ir atvirkščiai. Standartinis kriauklės aukštis nuo grindų - 85 cm. Prie šių parametrų reikia pridėti maišymo matmenis ir centimetrus tarp kriauklės ir vandens maišytuvo snapelio - čia jau geriau aukščiau nei žemiau. Vonios maišytuvas (vonios krano aukštis) paprastai montuojamas 110 cm aukštyje virš grindų, tačiau nepamirškite atsižvelgti į šeimos narių ūgius ir jų pageidavimus.

Pasirenkant vonios maišytuvo įrengimo aukštį svarbu atsižvelgti į žmonių, kurie naudosis vonios kambariu, poreikius ir pageidavimus. Prieinamumas ir naudojimo paprastumas yra pagrindiniai veiksniai, todėl gali tekti koreguoti vonios maišytuvo aukštį atsižvelgiant į konkretaus vonios kambario išplanavimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą