Dušo maišytuvo aukštis nuo grindų

Koks turi būti dušo maišytuvo aukštis nuo grindų?
Nesvarbu, ar jūsų dušas įrengtas virš vonios, ar yra dušo kabina, būtina pasirinkti tinkamą dušo aukštį. Dušo purkštukai turi būti pakankamai aukštai, kad palindęs po dušu galėtumėte jaustis patogiai.

Dušo aukštis


Dušo purkštukai dažniausiai yra montuojami standartiniame 203 cm aukštyje, minimalus rekomenduojamas aukštis yra 180 cm. Rekomenduojamas dušo maišytuvo aukštis yra 102–127 cm aukštyje nuo dušo grindų. Dušo lubų aukštis nuo grindų gali būti nuo 213–305 cm.

Labai svarbu atsižvelgti į visų šeimos narių besinaudojančių dušu ūgį. Jūsų dušo purkštukas turi būti sumontuota tokiame aukštyje, kad galėtų lengvai naudotis ir aukščiausi, ir žemiausi jūsų šeimos nariai. Taip sukuriama erdvė, kurioje visi jūsų šeimos nariai gali mėgautis dušo teikiamais malonumais. Jei jūsų šeimos nariai yra labai skirtingų ūgių, reiktų pagalvoti apie reguliuojamą dušo galvutę. Be to, keli dušo purkštukai gali būti tinkamas sprendimas, tinkantis įvairaus ūgio šeimos nariams.

Kaip atkimšti dušo kanalizaciją?


Yra keli būdai, kaip galima atkimšti dušo kanalizaciją: gali padėti verdantis vanduo, tiesiog į dušo kanalizaciją įpilkite verdančio vandens. Jei nepadeda verdantis vanduo, tai geriausiai padės atkimšti dušo kanalizaciją kanalizacijos vamzdžių valymo granulės, arba dar kitai vadinamos drain cleaner granules. Kitas sunkesnis būdas, sukamo troso pagalba išvalyti kamščius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą