Momentiniai Elektriniai Vandens Šildytuvai

Momentiniai elektriniai vandens šildytuvai
Momentiniai vandens šildytuvai šildo vandenį tada, kai vanduo teka pro šildytuvą. Šie šildytuvai sušildo vandenį iki norimos temperatūros tiesiogiai ir tada, kada to reikia. Tokie vandens šildytuvai neturi kaupiamosios talpos karštam vandeniui, vanduo šildomas tik vartojimo momentų.  Momentinis
vandens šildytuvas naudoją elektros energiją tik vandens vartojimo momentu, tokiam boileriui nereikia šildyti pilną baką vandens ir vėliau palaikyti pastovią vandens temperatūrą. 
Dar vienas svarbus aspektas – momentiniai vandens šildytuvai yra itin kompaktiški. Skirtingi jų nedideli dydžiai leidžia juos įmontuoti ir mažuose patalpose.

Momentiniai vandens šildytuvai yra dviejų tipų: beslėgiai ir slėginiai.

Beslėginiai momentiniai vandens šildytuvai karštu vandeniu aprūpina tik vieną tašką. Vandens šildymo procesas prasideda iškart, vos tik atsukus vandens čiaupą ir baigiasi jį užsukus. Pratekančio vandens šildytuvą labai patogu naudoti ten kur nėra karšto vandens. Reikalinga tik elektra ir jūs turite karšto vandens virtuvėje, dirbtuvėse arba sodo namelyje. Tai greitas ir puikus sprendimas įsirengiant dušą ar plaunant rankas ir indus.
Slėginiai momentiniai vandens šildytuvai jungiami prie visos vandens sistemos, pro kurią tekės tik karštas vanduo. Greitaeigis momentinis vandens šildytuvas yra įmontuojamas į vamzdį per kurį tekės karštas vanduo ir bus aprūpinamas karštu vandeniu visas namas.

1 komentaras:

  1. Anonimiškas21:19

    Esu matęs parduotuvėje pirkti elektrinį momentinį vandens šildytuvą ir per TV reklamavo. Kadangi mes vandenį šildome elektra, yra mintis įsigyti tokį šildytuvą. Gal tai būtų geresnė išeitis vietoj dabar esamo elektrinio biolerio? Galvojame jį pasistatyti tik virtuvėje, kai reikia karšto vandens čia ir dabar. Gal kas turite kokių minčių?

    AtsakytiPanaikinti