Kaip Pašalinti Kalkes nuo iš Vandens Maišytuvo?

Vandens, vonios, virtuvės, praustuvo maišytuvai. Vandens maišytuvo remontas
Kad ant vandens maišytuvo, dušo galvutės nesusidarytų apnašų, kartas nuo karto nuvalykite citrinų rūgštimi, tada nuplaukite vandeniu ir nuvalykite minkštu audiniu.
Po tokios priežiūros, vandens maišytuvas (kranas) blizgės.

Kaip išvalyti vandens maišytuvą?

Pirmi požymiai, kad vandens maišytuvas užsinešęs kalkėmis: rankena stringa, varva vanduo per šonus, kraną. Jei taip nutinka, vandens maišytuvą galima išardyti ir ji išvalyti.
Užsukate karštą ir šaltą vandenį, kad neatitekėtų iki vandens maišytuvo. Nuimat apsauginį raudonai mėlyną dangtelį. Atsukat rankeną laikantį varžtą (atsuktuvas šešekampis arba paprastas). Nuimat rankeną, atsukat žiedą ir veržlę. Išimat čiaupo ventilį ir panardinat į acto tirpalą. Palaikote 15-20 min. ar ilgiau kol kalkės ištirpsta ir viską atgal surenkat. Paprasta ir efektyvu, o vandens maišytuvas, kaip naujas.

Kaip nukalkinti lygintuvą?

Ar valote vandens maišytuvą? Jei taip, tai kokį būdą naudojate išvalyti vandens maišytuvą?

1 komentaras:

  1. Anonimiškas20:37

    Dušo galvutes ar maišytuvą valau actu ar citrinos rūgštimi. Šiomis priemonėmis galima valyti itin apkalkėjusias vietas. Tam, jog nuvalyti susidariusias kalkes, tiesiog įpilkite acto į vidų jei užkalkėjo viduje, o jei apsinešė išorė trinkite skudurėliu, kuris prieš tai buvo išmirkytas acte ar citrinos rūgštyje. Po valymo būtina nuplauti paviršių dideliu kiekiu vandens.

    AtsakytiPanaikinti