Kokį Vandens Siurblį su Hidroforu Pirkti?

Kokį hidroforą pirkti
Kaip pasirinkti hidroforą su vandens siurbliu? Renkantis vandens siurblį su hidroforu svarbiausia kainos bei kokybės santykis. Daug kas nori gero ir pigaus vandens siurblio su hidroforu. Tokius iš kart galiu nuvilti, tokių nebūna.
Svarbiausia žiūrėti, kad būtų aiškios firmos t.y. kad būtų žinoma pasaulyje (Pedrollo, Grundfos, Saer ir t.t.), o ne "no name", kurie dažniausiai būna pagaminti Kinijoje, su sąlyga, kuo pigiau. Jei kyla įtarimas, kad perkat neaiškų vandens siurblį su hidroforu galite patikrinti labai paprastai. Pirma tai maža kaina. Antra įvedat į google paiešką siurblio pavadinimą pvz (Haushalt, Vagner t.t. ir prirašot water pumps - vandens siurbliai). Jei nerandant tokio gamintojo, tai susimastykit ir apie tos prekės kokybę. Tai galioja ir kitos prekėms (ypač įrankiams, įrankių komplektams).

Kaip pasirinkti tinkamą vandens siurblį?


Verti dėmesio vandens siurbliai Lietuvoje yra: Pedrollo (Italija), Saer (Italija), Grundfos (Danija), Metabo (Vokietija) ir t.t. Tačiau tai dar nereiškia, kad siurbliai ir yra pagaminti tose šalyse. Įmonės savo gamyklas, gali turėti įvairiuose pasaulio šalyse.
Patartina rinktis tokį vandens siurblį su hidroforu, kuris nereikalauja jokios priežiūros. Geriau rinkti hidroforą su diafragma, o ne su membrana (guminiu maišu). Kitaip tariant pastatei ir jis dirba be jokios priežiūros t.y. nereikia kas 4-6 mėn. tikrinti ar pakanka oro hidrafore. Jei įsigysite vandens siurblį su membrana, teks pastoviai tikrinti orą hidrafore.
Šiuo metu vandens siurbliai su hidroforu, kurie verti dėmesio, kainuoja nuo 300 € ir daugiau. Jei prietaisas bus naudojamas retai, galima rinktis ir pigų, bet nepatartina. Pigus jis yra sąlyginai, kai pradedamas remontuoti, pigumas išeina per piniginę.

Kokį siurblį su hidroforu naudojate ir galėtumėte rekomenduoti? Koks jūsų manimu vandens siurblys su hidroforu yra geras ir kokio nereiktų pirkti?

5 komentarai:

  1. Anonimiškas20:29

    Mano manymu, kad kuo didesnis hidroforas tuo siurblys ilgiau tarnaus. O siurblį geriausia pirkti panardinamą už vidutinę kainą. Kai turi panardinamą siurblį, tai jokio triukšmo nėra namuose.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas16:49

    Ir tik ne su diafragma. Nes ji po kiek laiko išsitampo ir gali tada mest į šiūkšlyną.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas11:46

      Tik su diafragma, nes vandens siurblys nereikalauja jokios priežiūros, o į "šiukšlyną" išmesi po 6-8 metų, tu tarpu jau būsi pakeitęs kaip minimu kokius 5 guminius maišus ir surudėjusį baką. Tad jei moki skaičiuoti pinigus ir patinka turėti daugiau laisvalaikio, patartina rinktis vandens siurblį su diafragma.

      Panaikinti
    2. Anonimiškas19:43

      Pritariu -tik ne su diafragma. "Maišą" pakeičiau po 5 metų naudojimo. Diafragminį būtų tekę išmesti. Tad pinigus galima skaičiuoti įvairiai :) Faktas: diafragminis hidroforas tai vienkartinis daiktas. Bet kokio hidroforo naudojimo laikas priklauso nuo vandens kokybės.

      Panaikinti
    3. Vandens tiekimas12:44

      Labai paprastas pvz. kodėl tik su diafragma. Uošviams prieš 13 metų nupirkau vandens siurblį su baku kuris yra su diafragma. Tai šis siurblys veikia po šia diena.
      O, kad bakas su maišu tarnauja 5 metus, tai graži pasaka, bet deja tik pasaka. Nes dirbau su vandens siurbliai ir žinau, kiek tokie bakai ir siurbliai laiko.

      Panaikinti