Momentiniai Slėginiai Vandens Šildytuvai

Momentiniai slėginiai vandens šildytuvai
Jei norite turėti čia ir dabar karštą vandenį namuose, tai vienas iš variantų yra rinktis momentinius slėginius vandens šildytuvus, kuriuose nėra vidinio vandens rezervuaro. Tokiu būdu vanduo yra šildomas tik tuo metu, kai vanduo teka kaitinimo vamzdžiu.
Slėginius momentinius vandens šildytuvus nesudėtingai galima prijungti prie visos vandens šildymo
sistemos. Šiame įrenginyje nėra maišytuvų – jame galima rasti tik specialias vietas, per kurias įtekės šaltas vanduo, o ištekės pašildytas norimos temperatūros vanduo. Karštas vanduo niekuomet nesibaigs, o ilgai juo nesinaudojant, nereikės galvoti apie tai, jog rezervuare esantis vanduo atvėso, todėl toks įrenginys yra tinkamas ir retesniam vandens naudojimui. Prisijungęs prie karšto vandens vamzdžio šis vandens maišytuvas karštu vandeniu lengvai gali aprūpinti visus namus. Priklausomai nuo vandens tekėjimo, jis automatiškai įsijungia arba išsijungia. Tokiu būdu vanduo yra šildomas tik tuo metu, kai vanduo teka kaitinimo vamzdžiu, todėl toks būdas yra patogus naudotis tiek sode, tiek buityje.

Pratekančio vandens šildytuvas energijos reikalauja tik šilto vandens leidimo metu. Jei planuojate montuoti momentinį slėginį vandens šildytuvą, būtinai atkreipkite dėmesį į vandens šildytuvo el. galingumą. Tokie įrenginiai gali naudoti iki 30-35 kW elektros energijos ir stipriai apkrauti elektros tinklą. Ar tokį galingumą gali užtikrinti jūsų elktros įvadas? Nepamirškite apie rezervą apšvietimui ir kitiems el. įrengimams.
Kai kurie momentiniai slėginiai vandens šildytuvai yra tinkami naudoti su saulės kolektorių ar kitomis sistemomis papildomam vandens pašildymui. Turi liečiamą LCD ekraną, temperatūra galima reguliuoti 1 laipsnio tikslumu, apriboti maksimalią vandens temperatūrą.

1 komentaras:

  1. Anonimiškas19:15

    Momentiniai vandens šildytuvai yra labai efektyvūs ir sutaupo daug vietos, nes jie yra daug mažesni nei tradiciniai boileriai. Tai gali būti ypač naudinga mažesniuose namuose ar butuose, kur vietos yra ribota.
    Taip pat verta paminėti, kad momentiniai vandens šildytuvai gali būti labai patogūs, nes jie suteikia karštą vandenį tiesiogiai iš kranų, o ne laukti, kol vanduo bus sušildytas boilerio.

    AtsakytiPanaikinti